Εμπειρία εθελοντών

Η συμμετοχή μας στο PBA πρόγραμμα της Ιταλία αποτέλεσε μια εξαιρετική εμπειρία και ευκαιρία γνωριμίας με άλλους λαούς της Ευρώπης. Η σπουδαιότητα αυτής της ανταλλαγής βασίζεται στη συνάντηση των ιδρυτών μη κυβερνητικών οργανισμών καθώς και φορέων της Ευρώπης που υποστηρίζουν τέτοιου είδους δράσεις.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε δραστηριότητες προσομοίωσης των συμμετεχόντων κυρίως στη συγγραφή ευρωπαϊκών προγραμμάτων και στην εξοικείωση τους με τις σχεδόν πειραματικές κατευθυντήριες γραμμές του Erasmus +.

Ο ενθουσιασμός μας δεν περιορίστηκε μόνο σε περιπάτους στην πανέμορφη πόλη Bolognaκαι στην ανταλλαγή ποικίλλων απόψεων αλλά στο γεγονός ότι οι νέοι της Ευρώπης έχουν πολλές δυνατότητες και ευκαιρίες που μπορούν να εκμεταλλευτούν για να ταξιδέψουν, να δουλέψουν και να σπουδάσουν. Μέσα σε ένα τέτοιο περιβάλλον και κυρίως η έμπνευση που λαμβάνεις από άλλους νέους που-πέρα όλων των δυσκολιών-έχουν καταφέρει να κάνουν και να φέρουν νέες δράσεις και ιδέες πίσω στη χώρα τους, συνειδητοποιείς πως ό,τι έχεις ήδη επιτύχει είναι μόνο η αρχή,γιατί….It’s kind of fun to do the impossible. – Walt Disney

Επιμέλεια:

Βίβιαν Σταυριανάκου

Ευγενία Νάνου

PROactive, Bologna (2)PROactive, Bologna (3) PROactive, Bologna (4) OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA PROactive, Bologna (1)

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s