“Seeds of Cooperation”, Youth Exchange, Comune di Furnari, Σικελία, Ιταλία, 11 – 18/12/2012

Εμπειρία εθελοντή

Με την ευκαιρία που μου έδωσε ο οργανισμός Youthfully Yours να λάβω μέρος στο πρόγραμμα στη Σικελία, πέρασα 8 καταπληκτικές μέρες και αποκόμισα τις καλύτερες των εντυπωσεων! Όμως δεν θα μιλάω μόνο για τον εαυτό μου καθώς και η υπόλοιπη ομάδα
έχει τα ίδια ευχάριστα συναισθήματα! Κατα τη διαρκεια του προγραμματος μας δοθηκε η ευκαιρια να γνωριστουμε με τα υπολοιπα παιδια που πηραν μερος, να συνεργαστούμε σε διάφορες δραστηριότητες, να ευαιθητοποιηθούμε σχετικά με το κεντρικό θέμα του projrct
και να δεθουμε μεταξυ μας κατι που συνεβαλλε τελικα στο να περασουμε πολυ πολυ ωραιες στιγμες και φυσικά να συνεχίσουμε να επικοινωνούμε και μετά το πρόγραμμα!
Τα workshops ηταν πολύ δημιουργικά, έξυπνα και αστεία και κατάφερναν μέσα από παιχνίδια, τραγούδια και διάφορες άλλες ασχολίες να μάθουμε σημαντικά στοιχεία της κουλτούρας των υπόλοιπων χωρών, καθώς και εκείνοι της δικής μας χώρας!

Το intercultural night ήταν πολύ ξεχωριστή βραδυά, με πολύ φαγητό, ποτό, χορό και πολύ γέλιο φυσικα! Η επομενη μέρα των workshops ήταν λίγο δύσκολη ……

Συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον το σκέφτεται να μη διστάσει να συμπληρώσει την αίτηση! Ήταν αξέχαστη εμπειρία, με πολύ όμορφες στιγμές και 8α ήθελα πολύ να έχω την ευκαιρία να την επαναλάβω για να γνωρίσω ένα καινούριο μέρος, καινούριους ανθρώπους, να ανταλλάξουμε απόψεις και να συζητήσουμε τους προβληματισμούς μας, που δυστυχώς στους δύσκολους καιρούς που μας ανάγκασαν να ζούμε είναι πάνω-κάτω κοινοι!

Εύχομαι το Youthfully να συνεχίσει να οργανώνει τέτοια ενδιαφέροντα προγράμματα δίνοντας μας ευκαιρίες για ταξίδια που θα μας βοηθήσουν να δούμε από άλλη οπτική γωνία τον κόσμο!

Seeds (1)Seeds (2) Seeds (3) Seeds (4) Seeds (5) Seeds (6) Seeds (7) Seeds (8) Seeds (9) Seeds (10) Seeds (11) Seeds (12) Seeds (13) Seeds (14) Seeds (15) Seeds (16) Seeds (17) Seeds (18) Seeds (19) Seeds (20) Seeds (21) Seeds (22) Seeds (23) Seeds (24) Seeds (25) Seeds (26) Seeds (27) Seeds (28) Seeds (29) Seeds (30)

Σχολιάστε