Εμπειρία εθελοντή

«Νεά γενιά σε δράση», νέοι ανθρωποι, νέο αίμα που δρά με όρεξη και κέφι για καινούργια πράγματα! Η εμπειρία ήταν απίστευτη!Άτομα απο διαφορετικές κουλτούρες με διαφορετικές συνήθειες.Το αίσθημα της συνεργασίας  που αναπτυχθηκε ήταν ανεκτίμητο.

Το καθημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε εργαστήρια γεμάτα απο δραστηριότητες αλλά και προετοιμάσίες για το street show.Το street  show έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό καθώς τα έσοδα διατέθηκαν για να αγοραστούν παιχνίδια σε φτωχά παιδιά της περιοχής.Τα βράδια μας αποκτούσαν διαφορετικό άρωμα καθώς η κάθε χώρα διοργάνωνε τη δική της cultural night μεταφέροντας και μεταδιδοντάς σε όλους μας τα πολιτιστικά στοιχεία ,την κουζίνα τους ,τα ήθη και έθιμα αλλά και τον τρόπο διασκέδασης τους.

Η προσωπική μου άποψη είναι πως η όλη εμπειρία άξιζε απο την αρχή ως το τέλος .Είναι συγκινητικό νέα παιδιά απο διαφορετικές χώρες και διαφορετική νοοτροπία να συνεργάζονται για ένα σκοπό.Μέσα απο τέτοιου είδους προγράμματα αποκτάς υπέροχες φιλίες και μαθαίνεις να προσαρμόζεσαι σε άλλες συνθήκες!

Και όπως λέμε και στην Ελλάδα τα πολλά λογια ειναι φτώχια.Καμμια λέξη δεν μπορει να περιγραψει τις μέρες μας στο Ordu.

Ελπίζω το Youthfully Yours να συμμτέχει ακόμα περισσότερα προγραμματα που θα φέρουν σε επαφή και δράση ακόμα περισσότερους νέους!!!

drama_express01YE_Ordu (1)YE_Ordu (2) YE_Ordu (3) YE_Ordu (4) YE_Ordu (5) YE_Ordu (6) YE_Ordu (7) YE_Ordu (8) YE_Ordu (9) YE_Ordu (10) YE_Ordu (11) YE_Ordu (12) YE_Ordu (13) YE_Ordu (14) YE_Ordu (15) YE_Ordu (16) YE_Ordu (17) YE_Ordu (18) YE_Ordu (19) YE_Ordu (20)-1

Σχολιάστε