Εμπειρία εθελοντή

Ένα ιδιαίτερο Youth in Action πρόγραμμα έλαβε χώρα στο Ρέζεκνε της μακρινής και μαγευτικής Λεττονίας. Έξι μουσικές μπάντες από έξι διαφορετικές χώρες ( Ελλάδα, Ρωσία, Βέλγιο, Ιταλία, Γεωργία και Λεττονία) συναντήθηκαν για να παρουσιάσουν τα τραγούδια τους στο ετήσιο καλλιτεχνικό φεστιβάλ που πραγματοποιείται στο Ρέζεκνε. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ατελείωτες πρόβες, περιπλανήσεις στην πόλη και άπειρη διασκέδαση, χορό αλλά και αγώνες μπιλιάρδου  στη μία και μοναδική Klondaika- αξέχαστης pub της πόλης!!! Στα πλαίσια του φεστιβάλ είχαμε τη μοναδική δυνατότητα να τραγουδήσουμε σε διάφορα σημεία της πόλης, συγκεντρώνοντας τα βλέμματα και το ενδιαφέρον του πλήθους, με τον αναποφάσιστο καιρό να μας χαλάει τα σχέδια που και που, κάτι που όμως δε μας πτόησε!!

Η κορυφαία και πολύ αναμενόμενη στιγμή:  Η Συναυλία μας στην κεντρική σκηνή του φεστιβάλ με το κοινό να τραγουδά και να χορεύει με τα τραγούδια μας!! Εμπειρία αξέχαστη και ανεκτίμητη!!!  Πριν καλά καλά το καταλάβουμε βέβαια, η μοναδική αυτή εμπειρία πλησίαζε στο τέλος της, το οποίο μας βρήκε στην πανέμορφη πρωτεύουσα της Λεττονίας, τη Ρήγα!!  Είχαμε τη δυνατότητα να εξερευνήσουμε τη μοναδική αυτή πόλη αλλά και να αποχαιρετιστούμε όπως έπρεπε και άρμοζε σε αυτό το «μουσικό πρόγραμμα» : τραγουδώντας και παίζοντας μουσική στη μέση του δρόμου, αιφνιδιάζοντας τον κόσμο ευχάριστα!!

Ευχαριστούμε πολύ το Youthfully Yours για την μοναδική ευκαιρία που μας έδωσε να παρουσιάσουμε τη μουσική μας σε αυτό το φεστιβάλ, να επισκεφθούμε αυτήν την τόσο όμορφη και μακρινή χώρα και φυσικά να γνωρίσουμε απίστευτα άτομα από τόσο διαφορετικές χώρες και να μοιραστούμε απίστευτες στιγμές γέλιου και μουσικής!!!

N.T.

?????????????????????????????????????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? OLYMPUS DIGITAL CAMERA ??????????????????????????????? OLYMPUS DIGITAL CAMERA ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? OLYMPUS DIGITAL CAMERA ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ??????????????????????????????? ???????????????????????????????

Σχολιάστε